Onbezord onderweg met Private Lease

Private Lease

Private Lease aantrekkelijk voor klanten van Bosch Car Service!

 

Vrolijk rondrijden in een nieuwe auto of een zo goed als nieuwe occasion, wie wil dat nu niet? Voor bij wie de aankoopprijs als privérijder even niet goed uitkomt, is er goed nieuws. Voor klanten van Bosch Car Service biedt MHC Mobility scherp geprijsde, aantrekkelijk private-leasecontracten voor vele populaire modellen en merken, zowel nieuw als gebruikt. Met maatwerk voor uw wensen en budget.     

Hoe werkt het?

 

Met private lease betaalt u een vast maandbedrag gedurende de afgesproken duur van het leasecontract. Hierbij kunt u kiezen uit 3, 4 of 5 jaar looptijd, op basis van 10.000 kilometer per jaar. Rijdt u meer, dan betaalt u achteraf een bescheiden meerprijs per extra kilometer. Rijdt u minder, dan krijgt u geld terug. Per kwartaal wordt het aantal kilometers bekeken, zodat ook geen kilometers 'verloren gaan.' Met uw vaste maandbedrag zijn al uw autokosten gedekt, behalve de brandstof. Dus zolang het contract loopt, betaalt u niets voor onderhoud, APK, banden, motorrijtuigenbelasting en verzekering. Met andere woorden: tank vol en rijden maar, voor onbezorgd rijplezier!

 

Geen verrassingen achteraf

 

Bosch Car Service koos voor Private Lease van MHC Mobility vanwege de gunstige voorwaarden, waar u van profiteert. U weet altijd precies waar u aan toe bent, dus geen vervelende verrassingen achteraf. Zo betaalt u bijvoorbeeld niets extra's voor metallic lak, deze is in het leasebedrag inbegrepen. Hetzelfde geldt voor de standaard airconditioning. U doet geen aanbetaling en aan het eind van uw leasecontract ook geen slottermijn. What you see is what you get.

Prive lease, sleutel overhandigen

Schadevrije jaren

 

Heeft u een flinke bonus-maluskorting opgebouwd door uw schadevrije jaren? Goed nieuws, want die jaren neemt u gewoon mee. En gedurende uw leasecontract blijft u schadevrije jaren opbouwen. Uw auto is allrisk verzekerd en u heeft recht op gratis pechhulp, 24 uur per dag, 7 dagen per week, ook in het buitenland. U kunt ook beschikken over vervangend vervoer als uw auto niet binnen 48 uur kan worden gerepareerd.

 

Ruime keuze

 

Bosch Car Service biedt u de keuze uit vele populaire merken en modellen uit de compacte klasse, middenklasse en SUV's. Wij leveren de kleuren en uitvoeringen uit voorraad die het meest worden gevraagd. Staat uw droomauto er onverhoopt toch niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden samen met u.

 

Occasion Lease

 

Bent u niet uit op de laatste modellen of gadgets, maar wilt u gewoon voordelig en flexibel een betrouwbare auto rijden, dan is het leasen van een occasion wellicht iets voor u. U rijdt dan in een jonge, uitstekend onderhouden gebruikte auto, met de zekerheid en het comfort van nieuw. Naast een nog aantrekkelijker leasebedrag profiteert u van extra flexibiliteit door een kortere contractduur. Ideaal voor mensen die zorgeloos en comfortabel willen autorijden, voor een scherpe prijs. Ook het onderhoud van uw leaseauto is in goede handen: bij Bosch Car Service.  

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen